Tilat yrittämistä varten

Yritys

Asiantunteva rakennusliike Tampereella

Laadukasta rakennusurakointia Pirkanmaalla

Konserniimme kuuluvat JHS Hankerakennus Oy ja JHS-Rakenne Oy. Emoyhtiö JHS-Rakenne Oy perustettiin vuonna 1987 ja tytäryhtiö JHS Hankerakennus Oy vuonna 2017. Rakennusliikkeemme palvelee yritysasiakkaita yli 30 vuoden kokemuksella pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan seudulla.

Monipuolinen rakennusalan ammattilainen

Rakentamisen tarve on kasvussa koko Suomessa. Konsernimme on mukana kaikilla rakentamisen sektoreilla: asuntorakentamisessa, teollisuusrakentamisessa, korjausrakentamisessa sekä liike- ja toimitilarakentamisessa.

Suunnitteluosaamisen, teknisen osaamisen sekä materiaalien, tuotantotapojen ja kustannustietouden yhdistäminen mahdollistaa tilaajan tarpeet täyttävien rakennushankkeiden toteuttamisen nopeasti, edullisesti ja kustannustehokkaasti.

Toimialaamme kuuluvat

  • Uudis- ja peruskorjauskohteiden rakennusurakointi
  • Liike- ja toimitilarakentaminen
  • Kiinteistökehityshankkeet

Laadukas ja luotettava kumppani

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuun Luotettava kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty myös RALA-pätevyys, joka kertoo tilaajavastuulain vaatimusten noudattamisesta. Pyrimme toteuttamaan kaikissa töissä laatujärjestelmän vaatimukset hyvän ja asiakasta tyydyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!