Rakennuspalvelukuvake

JHS Hankerakennus Oy on toimitilarakentamisen asiantuntija. Palvelemme yli 30 vuoden työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

 

Olemme keskittyneet toimitilahankkeisiin. Toteutamme niin tilamuutoksia kuin peruskorjauksia ja laajennuksiakin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää rakennusliikkeemme kattavista palveluista!

Laadukkaat toimitilat liiketoiminnallesi

Kun haluat laadukkaat uudet toimitilat yrityksellesi, käänny pitkän linjan rakentajan puoleen! Näin varmistut onnistuneesta lopputuloksesta ja sujuvasta yhteistyöstä.

 

Rakennamme ja saneeraamme kaiken kokoisia toimitiloja. Palvelumme on aina kokonaisvaltaista: suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarpeita vastaavia kokonaisuuksia avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme luotettavasti sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoita.

 

Kerro meille rakennus- tai saneeraustarpeistasi. Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen. Yhteystietomme löydät täältä

Toimiviin tiloihin on järkevää panostaa

Toimivat, hyväkuntoiset ja räätälöidyt tilat luovat yrittämiselle menestymisen edellytykset. Ahtaat, ankeat ja huonokuntoiset yritystilat on vaivatonta päivittää nykyaikaan JHS Hankerakennuksen avulla – hoidamme kaiken puolestasi ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

 

Toteutamme rakennus- ja remontointipalvelujamme nopeallakin aikataululla. Panostamme aina kestäviin ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

Kysy lisää

Työskentelemme suunnitelmallisesti, laadukkaaseen työnjälkeen panostaen

Oli kyse sitten uudisrakentamisesta, tilamuutoksista, peruskorjauksista tai laajennuksista, panostamme aina suunnitelmalliseen työskentelyyn ja huoliteltuun työnjälkeen. Teemme kaikki materiaalivalinnat laajaa asiantuntijuuttamme hyödyntäen ja toiveitasi kuunnellen. Käytämme kohteeseen parhaiten sopivia tuotantotapoja ja työvälineistöä. Näin pystymme etenemään sujuvasti, sovittujen aikataulujen mukaisesti.