JHS Hankerakennus Oy toteuttaa toimitilarakentamista asiakkaan tarpeita kuunnellen. Palvelemme päätoimisesti Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä!

Rakennamme ammattitaidolla toimi- ja liiketilat sekä asunnot

JHS Hankerakennus Oy on toimitilarakentamiseen erikoistunut yritys. Toimialaamme kuuluu asunto-, liike- ja teollisuusrakentaminen, jota teemme avaimet käteen -periaatteella. Liiketilat, tuotantotilat, teollisuustilat, varastot, toimistot ja muut yritystilat rakentuvat ja kunnostuvat käsissämme tyylikkäiksi, kestäviksi kokonaisuuksiksi.

 

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan, aina suunnittelusta myyntiin ja vuokraukseen asti. Toteutamme jatkuvasti myös toimitilojen laajennus- ja muutoshankkeita.

Miten hankin toimitilan?

Kun suunnittelet yrityksellesi uutta toimitilaa tai muutoksia nykyiseen, palvelemme sinua mielellämme. Suunnittelemme, rakennamme ja saneeraamme yrityksesi tarpeisiin sopivat liiketilat nopeasti, edullisesti ja kustannustehokkaasti. Toteutamme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen! Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeesi, toiveesi ja unelmasi sekä tutustumme yritystoimintasi erityispiirteisiin. Niiden pohjalta suunnittelemme liiketilan, joka tukisi mahdollisimman hyvin liiketoimintaasi. Laadimme kirjallisen suunnitelman, joka sisältää liiketilojen havainnekuvat, pohjaratkaisun sekä tarkan kustannuslaskelman. Samalla sovimme paketin toimitussisällöstä, toimitusajasta ja hankkeen lopullisista kustannuksista.

Valmis toimitilakonseptimme

Valmis toimitilakonseptimme sisältää:

  • tontin hankinnan
  • toimitilan hankesuunnittelun
  • projektin suunnittelun ja toteutuksen
  • liiketilojen myynnin ja vuokrauksen tarvittaessa.

Kun yritykselle tarvittava tontin hankinta Tampereen tai Helsingin seudulta kiinnostaa, olethan meihin yhteydessä! Meiltä löydät avaimet sujuvaan projektin toteutukseen. Hankesuunnitteluun ja tontin hankintaan on hyvä saada kokeneen asiantuntijan näkemystä – siten pääset vähemmällä kompastelulla eteenpäin. Toimitilojen hankinnassa ei juuri ole rahaa eikä aikaa tuhlattavaksi, joten on hyvä, että pääset alkuun mahdollisimman vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat

Myydään/vuokrataan toimisto-, liike- ja/tai tuotantotilaa Tampereelle Sarankulmaan.

Toimitila-asioissa sinua palvelevat:

 

Mikko Sammalisto

0400 810 599
mikko.sammalisto@jhs-rakenne.fi

 

Risto Poussu

045 648 9098
risto.poussu@jhshankerakennus.fi

 

Tutustu esimerkkeihin toimitilamallistostamme

Suunnittelemme, myymme ja vuokraamme laadukkaita toimitiloja erilaisiin tarpeisiin. Vuosien varrella olemme rakentaneet ja saneeranneet niin tehdas- ja tuotantorakennuksia kuin sairaalatiloja ja logistiikkahallejakin.

 

Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä!

Halli 2 – katso pohjapiirros.

Halli 3 – katso pohjapiirros.

Halli 4 – katso pohjapiirros.

Halli 5 – pohjapiirros.

Kysy lisää