Tilat yrittämistä varten

Miten hankin toimitilan?

Räätälöidyt toimitilat Tampereella

Yrityksellesi räätälöity toimitila on kilpailuvalttisi

Aloja ja tapoja tehdä työtä on erilaisia. Meidän avullamme varmistat, että tilasi vastaavat yritystoimintasi tarpeita niin henkilöstön, tuotannon kuin muidenkin työn osa-alueiden kannalta.
Rakennamme ja saneeraamme erilaiset toimitilat Tampereen, Pirkanmaan sekä Etelä-Suomen alueella.

Liiketilat, tuotantotilat, teollisuustilat, varastot, toimistot ja muut yritystilat rakentuvat ja kunnostuvat käsissämme tyylikkäiksi, kestäviksi kokonaisuuksiksi. Kun toimitilat on tehty hyvin, käy työnteko tehokkaasti ja viihtyisästi. Katso mallistostamme, millaiset toimitilasi esimerkiksi voisivat olla.


Helppoa asiointia yhden sopimuksen taktiikalla

Räätälöimme kaikki kohteemme kunkin asiakkaan toiveiden mukaan. Koko rakennushanke hoituu kerralla kauttamme kustannustehokkaasti – lue lisää konseptistamme ja ota yhteyttä, kun toimitilat Tampereen tai muun Etelä-Suomen alueella tarvitsevat taitavaa rakentajaa.

Valmis toimitilakonseptimme sisältää
  • Tontin hankinnan
  • Toimitilan hankesuunnittelun
  • Projektin suunnittelun ja toteutuksen
  • Liiketilojen myynnin ja vuokrauksen tarvittaessa

  Projektin aloitus ja tontin hankinta – apua jo ensimetreille

  Kunyritykselle tarvittava tontin hankinta Tampereen seudulta tai muualta Pirkanmaan alueelta kiinnostaa, olethan meihin yhteydessä. Meiltä löydät avaimet sujuvaan projektin toteutukseen. Hankesuunnitteluun ja tontin hankintaan on hyvä saada kokeneen asiantuntijan näkemystä, siten pääset vähemmällä kompastelulla eteenpäin. Toimitilojen hankinnassa ei juuri ole rahaa eikä aikaa
  liiaksi tuhlattavaksi, joten on hyvä, että pääset alkuun mahdollisimman vaivattomasti.


  Toimitilan vuokraus Tampereella

  Meiltä löydät myös vuokrattavia toimitiloja. Kun edessä on toimitilan vuokraus Tampereella tai lähikunnissa, olethan meihin yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoa erilaisista vaihtoehdoista, ja kartoitamme liiketoimintaasi varten sopivimman ratkaisun. Tilavuokraus kauttamme mahdollistaa hyvät puitteet yrityksesi kasvulle. Riittävä neliömäärä, toimivat
  suunnitelmaratkaisut ja hyvät kulkuyhteydet ovat usein avainasemassa sujuvan yritystoiminnan
  läpiviennille.


  Liiketilat Tampereella


  Toteutamme myös liiketilat Tampereella. Rakennamme tai remontoimme tarvittavat liiketilat toiveen
  mukaan. Huolehdimme projektin kaikista osa-alueista, jolloin voit keskittää aikasi oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen.


  Kokonaisvaltaista palvelua

  Huolehdimme kaikesta tarvittavasta suunnittelusta myyntiin ja vuokraukseen asti. Aluksi
  kartoitamme toiveesi ja tarpeesi sekä yritystoimintasi erityispiirteet, minkä pohjalta laadimme sopivan toimitilaratkaisun. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella Tampereella ja Pirkanmaan seudulla. Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja jättää rakennushankkeen osaaviin käsiin.


  Luotettava rakennusliike yrittäjille Tampereella

  Meillä on vahva uudis- ja korjausrakentamisen tuntemus, ja toimintamme perustuu monipuoliseen osaamiseen sekä yli 30 vuoden kokemukseen. Olemme olleet mukana kaikilla talonrakennusalan sektoreilla: asuntorakentamisessa, teollisuusrakentamisessa, toimi- ja liiketilarakentamisessa sekä korjausrakentamisessa. Vuosien varrella olemme rakentaneet erilaisia kiinteistöjä grillikodista
  tehdashalleihin saakka. Olemme luotettava rakennusliike Tampereelta ja valmis vaativiinkin haasteisiin.  Ota yhteyttä ja kysy lisää toimi- ja liiketiloista!