Tilat yrittämistä varten

Toimitilarakentaminen

Taitavaa toimitilarakentamista

Asunnot, toimitilat ja liiketilat Tampereen seudulla

JHS Hankerakennus Oy on toimitilarakentamiseen erikoistunut yritys Tampereen seudulla. Toimialaamme kuuluu asunto-, liike- ja teollisuusrakentaminen, jota teemme avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta myyntiin ja vuokraukseen saakka. Toteutamme jatkuvasti myös toimitilojen laajennus- ja muutoshankkeita.

Tutustu toimitilamallistoomme

Suunnittelemme, myymme ja vuokraamme laadukkaita toimitiloja erilaisiin tarpeisiin. Vuosien varrella olemme rakentaneet ja saneeranneet esimerkiksi vaativia tehdas- ja tuotantorakennuksia, liiketiloja, toimistotiloja, sairaalatiloja, logistiikka- ja varastohalleja, sekä teollisuutta tukevia tiloja.

Monipuolinen osaaminen ja pitkä, yli 30 vuoden kokemus toimitilarakentamisesta mahdollistavat tilaajan tarpeet täyttävät rakennushankkeet nopeasti, edullisesti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu kattavaan toimitilamallistoomme!

Miten hankin toimitilan?

Kun suunnittelet uutta yrityksellesi uutta toimitilaa tai nykyisten muutoksia, käänny JHS Hankerakennuksen puoleen. Toteutamme hankkeet käyttäjän tarpeet huomioiden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrimme löytämään parhaat ja edulliset toteutustavat kaikkiin tilanteisiin. Lue lisää!

Tarpeitasi vastaavat toimi- ja liiketilat

Suunnittelemme, rakennamme ja saneeraamme yritysilmeeseesi sopivia tiloja. Meiltä saat yritystoimintaasi tukevat liike-, toimi-, tuotanto-, varasto- ja myymälätilat avaimet käteen -toimituksena. Lue lisää toimi- ja liiketiloista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimitilarakentamisesta!