Tilat yrittämistä varten

Liiketilat

LIIKETILOJEN RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI TAMPEREELLA JA MUUALLA PIRKANMAALLA

Me rakennamme tai remontoimme liiketilat tarpeestasi mukaan!

Löysitkö liiketilat, jotka kaipaavat saneerausta? Vai eikö liiketoiminnallesi sopivia tiloja ole yksinkertaisesti tarjolla? JHS Hankerakennus Oy tarjoaa palvelujaan, kun liiketilat Tampereen, Pirkanmaan tai muun Etelä-Suomen alueella tarvitsevat tekijää.

Remontoimme liiketiloja ja rakennamme uusia vuosikymmenten kokemuksella. Toimistot, myymälät ja muut toimitilat, pienet sekä suuret, kunnostuvat ammattilaistemme käsissä sinun yrityksesi näköisiksi sekä tarpeita vastaaviksi. Jutellaan toiveistasi ja käynnistetään projekti!


Liiketila on käyntikorttisi

Liiketiloilla edustat yritystäsi ja vahvistat brändiäsi. Hyvin suunniteltuihin ja toteutettuihin tiloihin kelpaa asiakkaidenkin astua. Huomiot asiakkaasi ja luot palveluille parhaat mahdolliset puitteet, oman henkilökuntasi viihtyisyyttä unohtamatta.

Me otamme huomioon kaikki projektin osa-alueet, jotka vaikuttavat tilojen toimivuuteen. Hoidamme myös koko hankkeen puolestasi. Palvelu on siten sinulle erittäin vaivaton.


Liiketilat avaimet käteen -periaatteella Tampereella

Liiketilasaneerausten lisäksi tarjoamme asiantuntemustamme sinun käyttöösi aivan projektin alkumetreiltä lähtien. Autamme liiketilalle sopivan tontin löytämisessä. Meillä vuosien kokemus eri alojen liiketilojen rakennuksesta, annamme mielelläni näkemyksemme sopivan sijainnin ja tontin vaatimien rakennustarpeiden suhteen.

Ja kun sopiva tontti on hallussa, olemme mukanasi suunnitteluvaiheesta lähtien. Meillä on monipuolinen ja asiantunteva yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa liiketilojen rakentamisen avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta aina sinne liiketilan käyttöönottoon saakka. Haluamme omalta osaltamme olla tukena ja vaikuttamassa sinun liiketoimintasi menestykseen, jonka avainasemassa on toimivat, käytännölliset ja kauniit liiketilat.


Liiketilamallisto

Millaisia toimintoja ja vaatimuksia liiketoimintasi asettaa toimitiloille? Toimitilamallistomme hallit ja erilaiset liiketilat ovat räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaisesti. Liiketiloissa tulee ottaa huomioon asiakaspalvelun ja varsinaisen liiketoiminnan lisäksi myös henkilöstön mukavuus ja tarpeet. Asiantuntevassa liiketilasuunnittelussa huomioidaankin kaikkien osapuolten viihtyvyys. Tutustu toimitilamallistoomme.


Liiketilojen saneeraus

Aina ei ole välttämätöntä rakentaa uutta. JHS Hankerakennus Oy on luotettava ja kokenut kumppani liiketilojen ilmeen päivittämiseen sekä kokonaisvaltaiseen remontointiin. Onpa kyse sitten vanhasta liiketilarakennuksesta tai uudemmista liiketiloista, joka tarvitsee pientä remontointia palvellakseen sinun asiakkaitasi ja henkilökuntaasi parhaalla mahdollisella tavalla.


Myytävät ja vuokrattavat liiketilat

Etsitkö liiketilaa yrityksellesi? JHS Hankerakennus Oy tarjoaa erikokoisia toimitiloja juuri sinun yrityksesi käyttöön. Tarjoamme liiketiloja eri alojen yrityksille. Myytävät sekä vuokrattavat liiketilamme sijaitsevat aina hyvällä sijainnilla kaupallista liiketoimintaa silmällä pitäen. Kysy liiketilaa myös vuokralle. Voit tutustua vapaana oleviin tiloihin tarkemmin täällä.

Käänny puoleemme, jos löysit liiketilat Tampereen tai muun eteläisen Suomen alueella tai haluaisit rakennuttaa esimerkiksi uuden toimistorakennuksen.

Ota yhteyttä!